Betaal- en verzendgegevens

Bestellen en betalen
Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor de manier van betalen die u het beste past, zoals overschrijving of betalen bij afhalen. Als u een bestelling heeft geplaatst krijgt u vrijwel direct een email ter bevestiging, uw factuur is ter contrôle bijgesloten in uw pakje. 
Kiest u voor overschrijving vooraf dan dient uw betaling binnen 10 dagen op mijn rekening te zijn bijgeschreven, is dit niet het geval en neemt u geen contact met mij op dan wordt de bestelling geannuleerd, u wordt hier over bericht via een email. U kunt het bedrag storten op mijn rekening bij de ING, het nummer is 237029 tnv PT Kaman/GJ Kaman-Broekhuizen te Uithuizen.
Bescherming van uw privacy
De door u aan ons verstrekte gegevens worden alleen gebruikt om contact met u te kunnen op nemen, zij worden niet aan derden verstrekt!
Verzenden en verzendkosten
De door u bestelde artikelen worden, nadat de betaling bij ons is binnen gekomen, doorgaans binnen drie werkdagen naar u verzonden. Bij uitzonderingen op deze regel wordt u daarvan in kennis gesteld.
Wilt u uw pakje aangetekend verzonden hebben? Dan is het handig om eerst even contact met mij op te nemen.
Mocht er iets mis gaan met de verzending, neemt u dan zsm contact met mij op.
Als een zending niet aankomt door het foutief invullen van de adresgegevens ben ik niet aansprakelijk. Dus controleer uw gegevens goed tijdens de bestelprocedure!
Retourzenden
Zodra u uw bestelling heeft ontvangen heeft u een zichttermijn van 14 dagen. Dit houdt in dat u zonder opgaaf van redenen uw pakketje retour kunt sturen, de verzendkosten zijn dan wel voor uw rekening. Het door u betaalde bedrag wordt door mij zsm teruggestort (mits de goederen onbeschadigd zijn). 
Garantie
Mocht er bij normaal gebruik iets stuk gaan binnen 3 maanden na aankoop dan kunt u het naar mij op sturen, de verzendkosten zijn dan voor uw rekening. Handig is wel om eerst even contact op te nemen over wat er precies stuk is!
Betaalgegevens
ING: 2237029 tnv PT Kaman/GJ Kaman-Broekhuizen te Uithuizen
IBAN NL38INGB0002237029
BIC INGBNL2A
Menkemahof 22
9981CS Uithuizen
mobiel: 0644258124
email: annet@kaman.nl


        

© 2018 - 2024 Webshop Juweeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel